Sari la conținut

United Galaţi, campioană la handbal junioare

Micile handbaliste din Galaţi au câştigat toate meciurile din grupe, după care au eliminat dramatic, în prelungiri, echipa CSM Ploieşti. În finală, United Galaţi s-a impus cu 21 la 16 în faţa jucătoarelor de la Chimia Râmnicu Vâlcea.

Alessia Asandei - handbalistă United Galaţi: "A fost un sentiment unic, mai ales când ne-a cântat imnul. Parcă simţeam că eu sunt cea mai bună handbalistă din lume. Şi, cum doamna antrenoare ne spune, imnul româniei se cântă numai campionilor".

Flavia Călina - handbalistă United Galaţi: "Toate jocurile au fost destul de grele, nu am avut o grupă prea uşoară, dar ne-am descurcat, a fost o mare bucurie când am câştigat fiecare meci".

Rebecca Măciuceanu - handbalistă United Galaţi: "Am muncit foarte mult ca să ajungem acolo, e un vis devenit realitate. Şi a fost foarte frumos, am ras tot, le-am făcut praf... dar dacă suntem mai bune... asta este".

Sanda Asandei - antrenoare United Galaţi: "Fetele au jucat extraordinar, s-au mobilizat, dovadă că din şapte meciuri le-au câştigat pe toate şapte".

Secţia de handbal a clubului United Galaţi a reuşit anul acesta performanţe notabile. Pe lângă titlul naţional la Junioare IV, United a mai obţinut şi medaliile de argint la Junioare III.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Dan Lare

Pe aceeași temă