9 firme din România și străinătate se bat pentru închiderea a trei depozite de deșeuri din județul Iași

Data publicării:
gunoi cj 3

La licitația organizată de Consiliul Județean Iași s-au înscris nouă firme și asocieri de firme atât din România, cât și din străinătate.

Ofertanți:

1)    SC Iridex Group Construcții SRL Ilfov

2)    SC Coniz Romag SRL Argeș

3)    Asocierea SC Castrum Corporation SRL Maramureș și SC Construcții Hidrotehnice Iași

4)    Asocierea SC Vivani Salubritate SA Ialomița și SC Straco Grup SRL București

5)    Asocierea SC Valve International SA Brăila, SC Construzioni Dondi S. p. A. – SC Industrie Bau SRL – SC Vianto Consulting SRL

6)    SC Strabag SRL București

7)    Bilfinger Baugesellschaft m.b.H. Viena – Austria

8)    SC Hidroconstrucția SA București

9)    SC Geiger Transilvania SRL Mureș

Valoarea estimată a licitației a fost de 21 milioane de lei, fără TVA. Ofertele depuse se încadrează între 12,45 milioane de lei, fără TVA, și 17,97 milioane lei, fără TVA.

„Proiectul <<Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Iași>> este cel mai important din punctul de vedere al sumei pe care am obținut-o de la Uniunea Europeană. În aproximativ un an am finalizat aproape toate licitațiile din cadrul acestui proiect, care are o valoare totală de 70 milioane de euro. Mai sunt două licitații mari, cea pentru furnizarea de echipamente pentru colectarea și transferul deșeurilor în Județul Iași și cea privind construcția stației de transfer Bălțați și construcția stației de transfer și sortare Ruginoasa. Valoarea celor două licitații este de aproximativ 20 milioane de euro”, a declarat Cristian Adomniței (foto), președintele Consiliului Județean Iași.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri