Sari la conținut

Cele mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

LOCUL I - Naştere naturală fără dureri, cu gaz ilariant

Începând din această săptămână, gravidele care ajung la maternitatea Elena Doamna vor putea să nască natural, fără dureri. Pacientele aflate în travaliu vor inhala un gaz, folosit cu succes în străinătate, care elimină în totalitate durerea. Pe tot parcursul naşterii, deşi nu vor simţi contracţiile, femeile vor fi conştiente şi vor putea coopera cu medicii. Ştirea se află pe locul întâi în topul celor mai accesate articole, cu peste 150 de recomandări.

LOCUL II - Încă un studiu pentru autostradă

Pe locul doi ca număr de accesări se află știrea despre noul studiu de fezabilitate pentru Autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş. Conducerea Ministerului Transporturilor spune că este nevoie de revizuirea studiului de fezabilitate deoarece primul estima costuri exorbitante pentru construirea acestei autostrăzi, aproximativ 9 miliarde de euro.

LOCUL III - Gheorghe Nichita: Nu se taie copacii!

Cititorii site-ului nostru, digi24.ro/iasi au fost interesați și de știrea despre declaraţiile oferite de primarul Iaşiului în exclusivitate pentru Digi24 Iaşi. Gheorghe Nichita admite că municipalitatea a greşit în disputa privind tăierea teilor. Găsiţi interviul complet pe site.

LOCUL IV - Agricultorii fac profit din tutun

Pe siteul digi24.ro/iasi, a stârnit interes și o nouă afacere profitabilă: cultivarea de tutun. În judeţul Vaslui, spre exemplu, plantaţiile s-au extins de patru ori în ultimul an. Fermierii spun că, față de grâu, profitul pe care îl obţin este aproape dublu, iar subvenţiile sunt mult mai mari.

LOCUL V - Liviu Dragnea, în inspecţie la Iaşi 

Pe locul cinci în topul celor mai accesate ştiri se află inspecţia lui Liviu Dragnea la şantierul din centrul Iaşiului. Vicepremierul i-a mustrat pe constructori pentru întârzierea lucrărilor la pasajul pe care acesta îl consideră o “lucrare de artă”. Vedeţi în ce stadiu este şantierul acum, care sunt explicaţiile constructorilor pentru întârziere, dar şi care este termenul limită fixat pentru finalizarea lucrărilor de pe site-ul nostru, digi24.ro/iasi.     

La şantierul din zona Fundaţie marţi a avut loc un grav accident. Autorităţile locale au spus atunci că accidentul a fost cauzat doar de neatenţia unei şoferiţe şi că intersecţia este corect semnalizată.

Fiți alături de noi și pe facebook la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Pe aceeași temă