Elevă răpită din spital de un proxenet

Data publicării:
eleva 20rapita 20din 20spital 20de 20un 20proxenet-49165

Rețeaua de proxenetism a fost pusă la punct în 2010 de câteva familii din Iași. Soți și soții, dar și rude ale acestora, le-au racolat pe minore și le-au forțat să se prostitueze în mai multe apartamente și hoteluri din Iași. Calvarul tinerelor a luat sfârșit la finalul anului trecut, după ce polițiștii au descins în câteva locuințe. Așa a fost găsită și fata care a povestit că la ultima internare în Spitalul de Copii din Iași a coborât la parterul unității medicale, de unde a fost răpită de un membru al rețelei. Doctorii au crezut însă că tânăra fugise din spital.

Obligate să se prostitueze au fost și două tinere de la şcoala pentru copii cu nevoi speciale. Conducerea grupului şcolar Vasile Pavelcu nu a dorit să comenteze situaţia.

Proxeneții au câștigat bani de pe urma a 7 fete, toate sub 18 ani. Fiecare dintre ele era obligată să dea proxeneţilor o mie de lei pe zi, altfel erau bătute crunt.

Procurorii au trimis în judecată cinci membri ai rețelei de proxeneţi, 4 dintre ei fiind deja în arest. Pentru faptele lor riscă între 3 și 15 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri