Sari la conținut

Familia Regală, invitată la Sărbătorile Iașului. Aproape o sută de mii de pelerini sunt așteptați la Iași

La evenimente vor veni și oficiali de la București, iar din rândul prelaților vor fi prezenți ierarhi din Israel, Albania și Grecia. Anul acesta cei prezenți vor avea ocazia să se închine și la moaștele Sfintei Maria Magdalena care vor fi aduse vineri, în jurul orei 23:00. Peste o sută de mii de pelerini sunt așteptați să ajungă la Iași până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Despre pelerinajul din acest an a oferit detalii Marian Timofte, vicar la Mitropolia Moldovei si Bucovinei, invitat la jurnalul principal al Digi24 Iaşi. Vedeţi mai jos discuţia completă:

Și Primăria are propriul program de evenimente pentru Sărbătorile Iașiului. Pentru o mai bună decizie a fost organizată și o campanie de consultare publică. Ieșenii au decis că doresc, în continuare, să aibă parte de târguri și manifestări diverse, însă despre cât de vizibile și importante sunt evenimentele care se desfășoară în tot acest timp la Iași a oferit amănunte Adrian Mironescu, specialist branding. Ascultați intervenția acestuia în jurnalul Digi24 Iași din video de mai jos: