IAȘI. Discotecă în tramvai

Data publicării:
petrecere 20in 20tramvai-33653

Pentru două ore, un tramvai din depoul RATP Iaşi s-a transformat în discotecă pe roți. Cu muzica dată la maxim în boxe şi cu mult chef de distracţie, zeci de tineri au străbătut oraşul invitând la petrecere studenţii.

Cât a durat petrecerea mobilă, tinerii au uitat de toate grijile

”Cel mai tare proiect al Ligii Studenților la Geografie și Geologie”, a strigat o tânără.

”E plin, e şmecher, e gălăgie”, și-a exprimat bucuria o studentă.

”Deşi faci voluntariat şi munceşti fără să primeşti nişte bani, o remuneraţie, la final ai parte de o petrecere extraordinară într-un tramvai” (Cornel Dumitriu, președinte LSGG)

Evenimentul a venit ca o răsplată pentru cei care îşi ajută semenii fără să ceară ceva în schimb, a explicat Cornel Dumitriu, preşedintele Ligii Studenților de la Geografie Iaşi: ”Scopul este acela de a arăta oamenilor că deşi faci voluntariat şi munceşti fără să primeşti nişte bani, o remuneraţie, la final ai parte de o petrecere extraordinară într-un tramvai, o petrecere inedită unde nu ştiu dacă în România se mai face aşa.”

Tramvaiul voluntariatului face parte din acţiunile organizate în cadrul festivalului UNIFEST. Anul acesta a ajuns la a treia ediţie şi este unul dintre cele mai aşteptate evenimente studenţeşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri