IAŞI. Societatea ApaVital, somată să termine șantierul din Bucium

Data publicării:
indicatoare restrictii

Lucrările furnizorului de apă și canalizare blochează o bandă de circulație pe Șoseaua Bucium de mai bine de doi ani. Muncitorii au terminat înlocuirea țevilor, dar s-au împotmolit la asfaltarea străzii. Există și o scuză pentru această situație.

"După ce au fost reclamații și acum o săptămână și acum o lună de zile și a oprit contractorul, Hidroconstrucția și subcontractorul lor, Citadinul, și nu le mai dă voie să lucreze decât la decapare noaptea, lucrează Hidroconstrucția noaptea la decapare și ziua Citadinul la asfaltare," a fost explicaţia oferită de Mihail Doruș, directorul tehnic al ApaVital. 

Pentru perturbarea traficului rutier, ApaVital a fost amedată de poliție cu 5.000 de lei, iar acum conducerea societatii a primit ordin de la Cristian Adomniței să termine lucrările în următoarele două săptămâni:

"Până la 15 septembrie este de neconceput să nu fie asfaltat tot pe bulevard, vă rog mult. Nu sunt în stare, aducem pe alții, vorbesc foarte serios dar nu se poate să ajungem la începutul școlii cu lucrarea neterminată," a dispus președintele Consiliului Județean Iași.

Lucrările ApaVital au ca scop extinderea rețelei de canalizare în Bucium, o zonă cu un sistem de utilități subdimensionat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri