O dubă cu porci sacrificați s-a răsturnat într-o curbă din Bucium

Data publicării:
accident Bucium 2

Accidentul s-a produs la ora 8:30, iar la faţa locului s-au deplasat echipe de la descarcerare, pompieri şi paramedici SMURD. Dubiţa care transporta porci sacrificaţi venea de la Călăraşi, iar în curbă şoferul a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe contrasens.

Un pasager din dubă a explicat ce s-a întâmplat: ”S-a răsturnat maşina. S-a desprins din şuruburi şi s-a răsturnat, toată carnea s-a dus pe o parte şi n-am mai putut redresa din cauza balansului. Nu aveam viteză, abia făcuserăm un popas”.

Șeful Serviciului Rutier Iași, Gheorghiţă Ciobanu, susține că mașina avea viteză: ”Probabil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil a intrat în balas şi s-a răsturnat pe sensul opus de mers. Șoferul a fost testat din punct de vedere alcoolscopic rezultatul fiind negativ.”

În timpul manevrelor de redresare a mașinii a izbucnit un incendiu în cabina șoferului. Traficul în zonă a fost blocat pentru jumătate de oră. Şoferul a fost transportat la spital, dar medicii spun că starea lui este stabilă şi este în afara oricărui pericol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri