Sari la conținut

Zboruri amânate. Două curse au avut întârziere de două ore din cauza ceţii

Zeci de pasageri au avut de aşteptat mai bine de două ore plecarea avionului care trebuia să decoleze la 9.30 spre Bucureşti. Cei care călătoreau în interes de serviciu au fost nemulţumiţi de întârziere.

“Ne dă planurile pentru că avem o conexiune din Bucureşti pentru Timişoara şi întârzie, nu ştiu, nu s-a anunţat încă cât, aşteptăm. Cu siguranţă pierdem legătura, asta e, următoarea.”

Alţii au acceptat mai uşor vestea şi au pus siguranţa pe primul loc:

“Am fost înştiinţaţi de întârzierea cursei , cum să fie, mi se pare normal să ne anunţe pe toţi că e ceaţă şi mergem până la Bucureşti şi ne întoarcem înapoi diseară, deci o oră de zbor nu e problemă. Putem să aşteptăm, nu e niciun deranj, a fost bine că ne-a informat.”

“E de aşteptat, altă variantă nu avem, asta este. Decât să fim în nesiguranţă mai bine stăm şi aşteptăm şi ajungem.”

Reprezentanţii Aeroportului Iaşi au explicat motivele întârzierii.

Prin telefon “Astăzi, 16 ianuarie, am înregistrat o întârziere la cursa de dimineaţă Bucureşti- Iaşi, Iaşi-Bucureşti, perechea de curse RO701, RO 702 din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi anume ceaţă foarte densă atât la Bucureşti cât şi la Iaşi, vizibilitate sub 100 de metri, alte întârzieri sau chiar anulări nu s-au înregistrat până în acest moment,” a declarat Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Iaşi.

Aeronava a decolat spre Bucureşti la ora 11.30.