80.000 de ţigarete nemarcate, confiscate de poliţişti într-o razie prin Oradea

Data actualizării: Data publicării:
foto 3 tigarete confiscate

Au fost razii de amploare, duminică, în pieţele din Oradea. Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică au verificat zeci de comercianţi, au aplicat amenzi de aproape 8.000 de lei şi au confiscat 80.000 de țigarete nemarcate legal.

foto 1 tigarete confiscate
foto 1 tigarete confiscate

În valoare de 40.000 de lei, ţigaretele au fost găsite duminică, în jurul orei 16, pe o stradă din Oradea, asupra unui localnic de 48 de ani.

Toate cele 4.000 de pachete de ţigări au fost ridicate de oamenii legii care au întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor, care îl acuză pe bărbatul de 48 de ani de „deținerea (...) în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete (...)”.

În cadrul acțiunilor de duminică, poliţiştii au legitimat și verificat 77 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost date 26 de sancțiuni în valoare de 7.830 de lei şi au fost confiscate bunuri fără documente în valoare de 42.040 de lei.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Poliţia Bihor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri