Bacalaureat în ton cu moda

Data publicării:
stire tinuta bac
Simplitatea. Acesta a fost cuvântul de ordine în ceea ce priveşte garderoba aleasă în acest an pentru bacalaureat. Aşa cum a decis o domnişoară: "Am vrut să mă bazez mai mult pe alb şi negru, să dea puţin a examen, am ales un machiaj mai simplu şi părul strâns în coadă, să fiu decentă şi totul să fie ok." 
 
Pe acelaşi stil au mers şi colegele ei: "Am zis să fie puţin mai simplu, mi-am pus câteva accesorii şi sper să fie un impact destul de ok pentru profesori."
 
Nici băieţii nu au ieşit din tiparele unui examen riguros, precum bacalaureatul. "Mi-am ales o ţinută elegantă, simplă, alb cu negru, deoarece este o ţinută bussines class, mai de examen", spune un liceean.
 
Iar alegerea lor a fost pe placul profesorilor, care au recunoscut importanţa pe care o acordă vestimentaţiei.
Totuşi, elevii nu au renunţat la amprenta personală...mai ales dacă vorbim de machiaj, manichiură sau coafură. Şi, bineînţeles, nu lipsesc "amuletele".
 
Nu există nicio normă care să prevadă explicit ţinuta pe care elevii trebuie să o adopte în timpul examenului de bacalaureat. Însă, fără doar şi poate, prima impresie contează, chiar şi pentru notă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri