Sari la conținut

BASCHET. CSM CSU Oradea, locul III la Cupa Timișoara

O victorie și o înfrângere este bilanțul participării echipei de baschet CSM CSU Oradea la Cupa Timişoarei. Elevii lui Cristian Achim au pierdut primul joc, disputat cu sârbii de la Kosarka Klub Vrsac, la doar două puncte: 99-101, după o repriză de prelungiri.

În finala mică, Oradea s-a impus în faţa gazdelor cu 87-86.

"Interesante meciuri, însă trebuie să luăm ca ce sunt, nişte meciuri simple de pregătire. Ambele echipe, cel puţin noi, suntem la începutul începuturilor", susţine Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Cele două meciuri de verificare de la Timişoara au avut rolul de-a arăta nivelul la care se află echipa orădeană cu nouă zile înainte de primul joc oficial al noului an competiţional.

"Avem foarte, foarte multe lucruri de pus la punct. Incredibil de multe. De asta sunt bucuros că am jucat aceste jocuri, pentru că au arătat situaţiile concrete de joc", spune Achim.

Programul jocurilor amicale ale CSM CSU va continua cu alte doua confruntări, ambele pe teren propriu. Miercuri, de la ora 19, în Arena Antonio Alexe vin maghiarii de la Olaj Szolnok, în vreme ce sâmbătă CSM va primi vizita slovacilor de la Kosice.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Dan Petcu/ Digi24 Timişoara
Editor web: Adrian Laboş