BASCHET. Victorie la 20 de puncte pentru CSM Oradea, în sferturile Cupei României

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet CSM Oradea Steaua
foto: Facebook CSM Oradea

CSM CSU Oradea a obținut o victorie la 20 de puncte diferență în manșa tur a sferturilor de finală din Cupa României, cu Steaua. Miercuri seara, campionii s-au impus pe propriul teren cu 83-63.

„Consider că dacă se termina undeva la zece puncte diferență - sau sub zece puncte - discutam despre alt meci în retur. Dar asta este. Oradea a obţinut o victorie lejeră pentru retur", a declarat, după meci, Andrei Mandache, căpitanul CSA Steaua Bucureşti.

Chiar dacă au condus în permanenţă, orădenii s-au desprins decisiv abia în ultimul act, când apărarea a funcţionat perfect. Tripleta Watson-Zekovic-Valeika, fiecare cu 17 puncte marcate, completată de omniprezentul Kris Richard, nu i-a lăsat nicio şansă Stelei.

Oaspeții nu au câştigat nici măcar un sfert în disputa de la Oradea, dar situația nu l-a mulțumit complet pe tehnicianul Cristian Achim.

„Am avut suişuri şi coborâşuri, cum au fost ultimele trei jocuri. Din păcate, nu reuşim să menţinem un nivel constant al apărării şi nici al atacului. Sper să îmbunătăţim aceste aspecte în meciurile care vor urma", își dorește Cristian Achim.

Returul va avea loc pe 20 martie. Până atunci CSM Oradea va evolua în campionat, în grupa roşie, pe terenul surprizei SCM Timişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri