Bazarul din Băile Felix, incendiat de o mână criminală

Data publicării:
bazar ars

Pompierii au fost anunţaţi despre producerea incendiului în jurul orei 1. Imediat, spre locul intervenţiei au plecat 17 pompieri din cadrul Gărzii 1 Mai şi Detaşamentului 1 Oradea şi echipajul de prim ajutor al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea.
Focul cuprinsese zeci de barăci din lemn şi exista pericolul să se extindă la întregul bazar, în care se aflau peste 80 de astfel de spaţii comerciale. Patru autospeciale au intervenit ca să stingă flăcările şi să salveze barăcile care nu au fost afectate de incendiu.

„Acţiunea de stingere a durat aproximativ o oră, pompierii militari reuşind să împiedice propagarea acestuia la întregul bazar. La cinci ore de la sosirea la locul intervenţiei, pompierii se aflau încă la faţa locului, acţionând pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului", se arată într-un comunicat al ISU „Crişana".

În incendiu au ars 16 barăci din lemn, bunurile aflate în interiorul acestora şi au fost afectate parţial alte 10 barăci. Restul de 56 de construcţii din bazar au fost salvate de intervenţia echipelor de salvare.

Din primele date ale anchetei se pare că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o persoană a cărei identitate nu este deocamdată cunoscută.

Editor web: Adrian Laboş
Imagini: ISU Crişana/ Robert Rezmuves 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri