Echipati pentru sporturi de iarna

Data publicării:
stire 20echipament-33428

Daca vreti un echipament ieftin pentru sporturile de iarna va sfatuim sa profitati cat mai puteti de ofertele magazinelor de profil. Comerciantii se intrec in promotii, insa perioada reducerilor tine doar pana la inceputul lunii decembrie.

Chiar daca vorbim de ski, de snowboard sau de traking, sportivii amatori sunt mereu in trend. Clientii isi doresc cel mai in voga echipament si accesorii de ultima generatie. Pentru asta trebuie sa scoata din buzunar chiar si 4.500 de lei.

"Echipamentele pe care noi le comercializăm au un principiu şi anume îmbrăcămintea pe trei straturi: bluză de corp, polar şi geacă. Nu se mai poartă pufoaicele acelea mari şi grele care te incomodeazăă la ski sau la tracking", spune Ana Maria Mentea, comerciant la un magazin de profil.

Cand isi aleg echipamentul, amatorii sporturilor de iarna, trebuie sa tina cont de gradul de protectie pe care il ofera acesta.

"Echipamentul de protecţie ne poate diminua daunele în cazul în care suntem loviţi de altcineva fără să fim noi cei în cauză, care greşim", explica Istvan Pinter, preşedintele Salvamont Bihor

Peste 50% dintre accidentele care au loc în fiecare iarnă pe pârtiile din România sunt cauzate de faptul că mulţi turişti nu respectă normele de protecţie şi nu se echipează corespunzător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri