Sari la conținut

FOTBAL. Mircea Fodor, noul preşedinte al FC Bihor

Fodor nu este la prima sa aventură în fruntea clubului, după ce a mai condus Bihorul în anii '90. Sosirea acestuia în Iosif Vulcan vine într-un moment critic pentru club, dar noul preşedinte este optimist.

„În primul rând, vin cu gândul de-a scăpa de faliment acest club, de redresare. Sperăm să-l putem redresa şi de-a încerca să aducem fonduri din alte părţi decât de la Consiliul Judeţean", a declarat, la instalare, Mircea Fodor.

Priorităţile noului preşedinte sunt în primul de ordin financiar.

„Sper să mai găsim înţelegere din partea antrenorilor şi a jucătorilor, să scoatem acest club din mocirla în care este acum."

Membrii Adunării Generale a Acţionarilor recunosc faptul că nu au avut prea multe variante pentru alegerea noului şef al clubului.

„Am ajuns într-un moment în care nu prea erau prea mulţi oameni care să se angajeze la acest lucru, ştiind faptul că clubul se zbate în situaţii foarte grele", susţine Florin Bogdan, membru AGA a FC Bihor.

Prima misiune a lui Mircea Fodor este de a asigura fondurile necesare pentru organizarea etapei de sâmbătă, cu Unirea Târlungeni, şi a meciurilor pe care grupele de copii şi juniori le vor susţine în weekend. Suma totală se ridică la 13.000 de lei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş