Sari la conținut

GALERIE FOTO. Un mort şi doi răniţi într-o ciocnire, pe şoseaua de centură a Oradei

UPDATE: Şoferul autoturismului BMW, un bărbat de 37 de ani, a murit miercuri seara, la spital. El se afla în comă şi avea multiple traumatisme.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14, lângă cimitirul din Oradea. Un autoturism marca BMW a fost implicat într-o ciocnire cu o autoutilitară, care transporta cutii din carton. Potrivit poliţiştilor, şoferul în vârstă de 37 de ani al autoturismului nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum umed şi a derapat. A intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitară. 

În urma impactului, pasagerul din BMW, un bărbat de 35 de ani, a fost cel mai grav rănit. El a fost resuscitat timp de aproape o oră. Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva. La rândul său, şoferul a ajuns în stare foarte gravă la spital. Potrivit unor informaţii, cei doi făceau un test maşinii, care afişa în bord o eroare.

Cel care a murit era, de altfel, mecanic auto.

În schimb, şoferul autoutilitarei, un salontan de 49 de ani care urma să facă o livrare în Aleşd, se află într-o stare mai bună. Toţi răniţii au fost preluaţi de echipajele SMURD şi ale Ambulanţei. 

Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu restricţii.

Reporter/Foto: Mariana Gurgu
Editor web: Adrian Laboş