HANDBAL. CSM Oradea a cedat în primele amicale

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal Oradea

După trei săptămâni de pregătire fizică, handbaliştii de la CSM Oradea au susţinut la sfârşitul săptămânii trecute primele jocuri test în noua formulă. Cele trei meciuri din turneul de la Sighişoara le-a adus orădenilor tot atâtea înfrângeri.

„Asta am şi urmărit în următoarea perioadă: să facem cât mai multe jocuri ca să ne putem face o idee de joc, o tactică, lotul să-l vedem, pe fiecare post cum stăm. Încercăm să ne adaptăm la noua echipă", a declarat George Tăutu, antrenor CSM Oradea.

Fără veteranul Cosmin Liberţ, accidentat, CSM Oradea a plătit tribut tinereţii lotului. Bihorenii au cedat în primul joc, cu nou promovata în Liga Naţională, U Cluj, scor 32-28. Au urmat înfrângerea cu Sighişoara, 35-41, şi cea cu Craiova, 24-35.

„Avem, cu siguranţă, un drum nu foarte greu, dar nici uşor, dar cred că în timp, cu antrenamentele şi probabil vor mai veni unu, doi jucători, că avem nevoie neapărat, vom reuşi să facem o echipă competitivă", a explicat George Tăutu.

CSM Oradea mai are programate în această vară încă patru jocuri amicale. Primul va avea loc miercuri, în compania colegei de serie Academia Minaur Baia Mare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri