HANDBAL. Meciuri-test cu înfrângere, dar utile pentru CSM Oradea

Data publicării:
sport antrenament Potaissa handbal

CSM Oradea s-a antrenat la intensitate maximă, în weekend, în compania medaliatei cu bronz a Ligii Naţionale de handbal masculin, Potaissa Turda. Cele două echipe au profitat de minipauza competiţională şi s-au duelat amical, vineri şi sâmbătă, în Arena „Antonio Alexe".

În ambele întâlniri victoria a revenit oaspeţilor cu 38-25, respectiv 36-33.

„Două meciuri în care am rulat întreg lotul de jucători; nu ne-a lipsit decât portarul care a fost şi el convocat la lotul naţional de tineret a României, sub bagheta lui Sandu Iacob. În aceste două partide nu am putut să urmăresc decât evoluţia jucătorilor pentru ceea ce urmează", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Scorul a contat mai puţin pentru ambele echipe şi chiar dacă a pierdut, CSM s-a dovedit a fi un adversar pe măsură. Jocul bun etalat cel puţin în meciul doi a arătat că formaţia orădeană este pregătită pentru următoarele trei examene dificile din campionat.

„M-a interesat în mod special faza de atac şi faza a doua practic, cu contraatacul, pentru a putea să gestionăm următoarele trei meciuri care le avem foarte grele. Avem acest triplu examen (...) - în deplasare la Sibiu, acasă cu lidera clasamentului, Târgu Jiu, cei care au obiectiv promovarea în prima ligă, şi în deplasare la Reşiţa", a declarat Tudor.

CSM Oradea va relua campionatul peste o săptămână, în deplasare, pe terenul formaţiei HC Sibiu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri