Horea Vuşcan rămâne candidat al PMP la Primăria Oradea

Data publicării:
vuscan

După ce le-a arătat casa în care locuieşte, Horea Vuşcan i-a invitat pe jurnalişti în biroul firmei pe care o conduce. A fost modul în care candidatul PMP a vrut să demonstreze că nu are niciun interes de ordin financiar în lupta pentru Primăria Oradea.

"Venim în față cu un om care este îndeplinit și din punct de vedere profesional", spune Daniel Meze, preşedintele PMP Bihor.

Tânărul politician spune că sediul firmei, o combinaţie de clasic cu modern, îl defineşte perfect. E locul în care îi vin cele mai bune idei de afaceri, însă nu şi cele ce ţin de politică.

"Ideile politice se nasc noaptea și se nasc când mă duc la alergat. În general, ideile politice încerc să le duc departe de firmă pentru că sunt două chestiuni diferite", spune Horea Vușcan, candidatul PMP la Primăria Oradea.

Vuşcan şi-a depus candidatura la Biroul Electoral la sfârşitul săptămânii trecute. Iniţial, în luna februarie, după criticile aduse de preşedintele PMP, Traian Băsescu, referitoare la condamnarea sa pentru ucidere din culpă după un accident cu trei morţi în 2001, Vuşcan a renunţat la lupta pentru Primărie. Acum este susţinut de colegii săi din partid.

"Nu vor mai fi sincope și țin să accentuez că în politică e vorba și în viață de onoare, cuvânt dat, loialitate și fermitate, adică dacă am mers pe un drum, mergem cu el până la capăt și mergem cu această candidatură până la capăt și nu ne răzgândim", a explicat Daniel Meze, președinte PMP Bihor.

În campania electorală Horea Vuşcan vrea să se concentreze pe aspecte precum "reducerea taxelor, reducerea impozitelor, spargerea monopolului, retragerea statului din economie, încurajarea sistemului de învățământ și promovarea instituțiilor de învățământ din Oradea și bineînțeles temele ecologiste, alternativele ecologiste".

Este pentru a treia oară când Horea Vuşcan ţinteşte la fotoliul de primar al Municipiului Oradea. În 2008 a candidat ca independent pentru Consiliul Local, iar acum 4 ani a vizat fotoliul de primar al oraşului. Atunci a primit sub 1000 de voturi.

Reporter: Diana Grad
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri