Hotelierii din Băile Felix au înjumătăţit tarifele şi au vândut aproape toate pachetele pentru vacanţa de 1 mai

Data publicării:
baile-felix-1

În Băile Felix, rezervările au fost făcute încă de luna trecută. Hotelierii mizează pe un număr mare de turişti care vor alege bazinele cu apă termală şi au ieşit cu pachete speciale pentru minivacanţa de 1 mai. Un sejur de 2 nopţi costă între 120 şi 200 de lei în funcţie de numărul de stele, iar în preţ sunt incluse accesul la piscină, mic dejun, dar şi o cină specială în seara de 1 mai. Aceasta din urmă costă între 35 şi 50 de lei.

"Ca şi rezervări, din cele cinci locaţii pe care le avem două dintre ele sunt 100% ocupate, a treia este aproximativ 80%", confirmă Diana Antonescu, reprezentantul societăţii de turism din Băile Felix.

Şi în Băile 1 Mai pregătirile sunt pe final. Cel mai mare hotel din staţiune a fost rezervat deja pentru prima zi a lunii mai.

"Am promovat un pachet conceput pe trei nopţi la 180 de euro. În acest tarif oaspeţii noştri au beneficiat de cazare, mic dejun, acces la facilităţile centrului spa, bazine interioare, exterioare, jacuzi, saună, sală cu aparate de întreţinere corporală", detaliază Viviana ŞTefan, directorul unui hotel din Băile 1 Mai.

Turiştii pot alege şi pensiunile din cele două staţiuni, unde preţurile variază între 60 şi 100 de lei pe noapte şi sunt negociabile.

reporter: Florina Fofiu
operator: Robert Rezmuves
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri