Iluzionistul din Oradea. La doar 19 ani, Cripto a intrat în Cartea Recordurilor

Data publicării:
magicianul

"O frânghie câte capete are? Două? Da. Aici și aici. Foarte bine. Atunci fac ceva ce se pare imposibil. Pun încă două capete aici. Asta înseamnă că am la mine o frânghie lungă, o frânghie scurtă, și una mijlocie."

Balázs Béreş, alias Cripto, are 19 de ani și este student în primul an la Facultatea de Informatică. Pentru el tehnica si computerele ramân însă pe plan secund în comparaţie cu magia.

"Îmi lipsea ceva. Acest ceva îmi dă magia. Adică pot să provoc un zâmbet sau un fior doar în câteva secunde, acest lucru e de nedescris. Cred că un show de magie sau mentalism ar trebui să fie cel puțin atât de distractiv și de interesant ca și un film", spune Cripto.

Cripto a intrat în Guinness Book anul trecut, după ce a reuşit ca timp de o oră să taie cu o singură mână un număr impresionant de cărţi de joc. În septembrie anul acesta a doborât şi recordul mondial după ce a amestecat
cărţile de 82 de ori într-un minut. Recordul pentru noua performanţă urmează să fie validat de comisia din Londra.

Cripto spune că în viitor, își dorește să faca numere de magie din care să poată câştiga suficient cât să lase informatica pe plan secund.

reporter: Orsolya Nagy
operator: Darius Pop
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri