Sari la conținut

K1. Adrian Maxim, victorios în China

Luptătorul orădean Adrian Maxim și-a trecut în cont o nouă victorie. Sportivul s-a impus în cadrul galei organizate în China, după ce a dispus de luptătorul asiatic Jin Ying la categoria minus 64 de kilograme.

După primele trei runde, tradiționale pentru astfel de competiții, arbitrii au văzut egalitate între cei doi. În runda cu numărul patru Maxim a punctat decisiv și a păstrat titlul.

"O luptă grea și lungă, după patru reprize am câștigat" - a fost mesajul postat de luptătorul bihorean pe rețelele de socializare imediat după terminarea luptei.

"Am întâlnit un adversar foarte bine pregătit cu care am avut mult de muncit pentru a demonstra arbitrilor că sunt mai bun decât el. Mi-am dorit mult victoria şi mă bucur că sunt neînvins în promoția WLF", a mai declarat Maxim, care în China a fost susținut de antrenorul Horia Rădulescu.

„Adrian a început meciul calm, menţinând presiune, făcând mereu pasul inainte. În a doua repriză chinezul a încercat să rupă ritmul, atacând furibund, însă Maxim a menţinut controlul şi a temperat atacurile adversarului. (...) Decizia de egalitate a însemnat extra-round. (...) Adrian, dând dovadă de voinţă, a plecat din nou la atac, fară să-i lase chinezului nici o şansă", a concluzionat antrenorul sportivului bihorean.

După o zi de pauză pierdută pe avion, Adrian Maxim se află acum în pregătiri, în Marea Britanie.

Redactor: Claudiu Mihuț

Pe aceeași temă