Sari la conținut

Liberalii bihoreni şi-au prezentat candidaţii pentru locale

În debutul Adunării Generale a PNL Oradea, primarul Ilie Bolojan a prezentat principalele proiecte implementate în oraş în ultimii patru ani. Printre acestea s-au numărat creşterea locurilor de muncă şi atragerea de investitori, realizarea unei infrastructuri de calitate, creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea serviciilor publice ori punerea în practică a unor proiecte finanţate cu peste 247 de milioane de euro din fonduri europene. Potrivit edilului, în următorul mandat administraţia locală va urmări cinci direcţii importante: oraşul conectat, oraşul competitiv, oraşul cu spaţii publice de calitate, oraşul inteligent şi oraşul turistic.

Liberalii orădeni şi-au prezentat şi echipa de candidaţi pentru Consiliul local şi Judeţean. Printre aceştia s-au numărat doctorul Adrian Duşe şi lectorul universitar Mihai Maci.

Candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean, Mircea Mălan, a precizat că Bihorul are nevoie de proiecte de dezvoltare pe modelul Oradei şi de accesarea de fonduri europene.

Mălan a declarat că liberalii vor sprijini dezvoltarea infrastructurii rutiere și de utilități publice, a infrastructurii de afaceri pentru industrie și agricultură şi vor promova tradițiile și locurile din Bihor.

Reporter: Bogdan Costea
Operatori: Gabor Szilagyi, Constantin Gheorghiţă