Sari la conținut

Locuri de muncă în Germania, pentru studenţi

Studenţii din Bihor care vor să muncească în vacanța de vară o pot face în Germania. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează o selecţie pentru tinerii care caută un loc de muncă sezonier în domeniul hotelier - gastronomic sau în producţia industrială sau a serviciilor.

Condiţiile sunt ca aplicanții să fie studenţi la zi la o facultate acreditată din Bihor, să aibă între 18 şi 35 de ani şi să cunoască bine limba germană. 50 de posturi sunt disponibile pentru un contract valabil pentru cel puţin două luni.

"Este vorba de o activitate care o întâlnim în fiecare an în oferta de locuri de muncã în străinătate a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Este vorba de 50 de posturi, de poziţii libere în domeniul hotelier - gastronomic, respectiv gastronomia de sistem fast-food. Tot ce înseamnă înscriere, respectiv nevoie de documente minimale pentru înscriere se face prin intermediul compartimentului nostru EURES existent la nivelul AJOFM Bihor, la sediul nostru din Oradea, Strada Transilvaniei, nr. 2", a declarat Csaba Bekesi, directorul AJOFM Bihor.

Dosarele pot fi depuse până pe 2 februarie.

Redactor: Adrian Ciucuriţă