Lupta cu kilogramele a reînceput după Revelion

Data actualizării: Data publicării:
sala fitness barbati

Gata cu mesele îmbelșugate de sărbători, începe lupta cu caloriile! Sălile de sport din Oradea au fost pline astăzi încă de la primele ore ale dimineții. S-a lucrat intens pe banda de alergat și la biciclete. Nutriționiștii spun că tot acest efort trebuie dublat de o alimetație sănătoasă, altfel e inutil.

Sălile de sport din Oradea și-au primit clienții dis-de-dimineață.

„Știam că va fi deschis, înainte de sărbători chiar m-am interesat, și am venit știind că va avea program normal. Să mă revigorez după atâtea mâncăruri de sărbători și până la urmă sala face bine, te simți mult mai bine după", spune un tânăr.

„Pentru a da kilogramele mai jos și pentru a ne simți din nou în formă, cum am fost de sărbători. E foarte important, pentru o viață mai sănătoasă și pentru un echilibru mai sănătos", completează altul.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate de sărbători, antrenorii de fitness recomandă multe exerciții: „Sportul este foarte important nu numai în preajma sărbătorilor, este important în fiecare zi din viața noastră, deoarece ne dă un echilibru emoțional, psihic și nu în ultimul rând fizic."

Pe lângă sport e nevoie și de o alimentație corespunzătoare, spun nutriționiștii. Sunt recomandate salatele, peștele și legumele.

"Putem să trecem pe partea de cartofi fierţi cu salată sau pur şi simplu salate în care putem să adăugăm peşte pe care îl putem consuma şi la cină. În această perioadă alimentaţia trebuie să fie foarte săracă din punct de vedere caloric, să nu mai fie atât de multe grăsimi", ne sfătuiește Oana Pop, medic nutriţionist.

Începând de azi, sălile de sport din Oradea și-au reluat programul normal, iar prețul pentru o zi întreagă este de 15 lei.

Reporter: Andrada Rește
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri