Sari la conținut

O artistă din Satu Mare a murit într-un accident pe DN79, lângă Salonta

foto: arhivă

Accidentul s-a petrecut lângă localitatea Avram Iancu. Potrivit Poliţiei Rutiere, şoferul unui autoturism Opel cu numere de Satu Mare nu a adaptat viteza în zona unei alveole de calmare a traficului şi, pe fondul şoselei umede, a intrat pe contrasens. Acolo s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară cu numere de Bihor, condusă regulamentar de un bărbat de 42 de ani.

Paula Raţ se afla pe scaunul din dreapta şi a murit în urma impactului. Cel de la volan era iubitul ei, iar în spate se aflau părinţii acestuia, de 55, respectiv 53 de ani. Toţi mergeau la un botez, la Arad. Şoferul şi părinţii lui au fost duşi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Oradea şi sînt în stare gravă, dar stabilă, după cum susţin surse medicale.

Potrivit presei sătmărene, Paula Raţ era unul dintre cele mai promiţătoare talente din muzica românească. Ea realiza până nu demult emisiuni de divertisment la un post tv local.

Tânăra este fiica fostului preşedinte al Olimpiei Satu Mare, Catrinel Raţ. Acesta a activat în cadrul clubului sătmarean între 1999 şi 2007, când s-a retras din motive medicale. În memoria Paulei Raţ, la meciul de sâmbătă, dintre Olimpia şi Mioveni, a fost ţinut un moment de reculegere.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş