Oltean şi Petrache, pe lista neagră

Data publicării:
sport 20lista-36943

Curăţenia de iarnă a început la FC Bihor. Conducerea clubului a deschis lista neagră cu jucătorii care în perioada ce urmează vor pleca de la club. Primul nume greu este cel al căpitanului, Sergiu Oltean, urmat de colegul din linia de apărare, Iulian Petrache. Ultimul nu a efectuat antrenamentul de marţi dimineaţă şi a fost anunţat că-şi poate căuta echipă încă de pe acum. Promisiunea lui Claudiu Niculescu, aceea că vor pleca şase, sau şapte jucători de le echipă, iată că începe să prindă contur încă din debutul acestei săptămâni. Mai marii clubului orădean nu au dorit să dea niciun nume, însă au spus că la capitolul plecări vor fi mari surprize.

„Deja se ia în considerare jucătorii care vor părăsi clubul. Lista va fi definitivată după această săptămână şi de asemenea se va începe lucru şi la aducerea jucătorilor de care avem nevoie", a declarat preşedintele FC Bihor, Şerban Morcan.

FC Bihor a deschis în acelaşi timp şi o listă cu posibile achiziţii. Până acum, singurul nume nou este cel al internaţionalului de juniori, Octavian Botiş, provenit din propria pepinieră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri