ORADEA. Credit rambursabil de 100 de milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor europene

Data actualizării: Data publicării:
sedinta cl oradea

Consilierii locali au votat, miercuri, accesarea unui credit rambursabil de 100 de milioane de lei pe o perioadă de zece ani, care va fi folosit pentru cofinanțarea proiectelor europene.

„Guvernul nostru ne poate genera zilele astea niște surprize de final de an și s-ar putea să trebuiască să acționăm modificând, ajustând, având în vedere credibilitatea după care lucrează Guvernul României, și ce cotă de impozit pe venit se va aplica anul viitor, știm să lucrăm predictibil la bugete.

Totul este pregătit și atunci, stimați colegi, trebuie să ne adaptăm unei realități. Nu avem altă posibilitate decât să încercăm să ne strecurăm printre jaloanele care sunt, din păcate, impuse și care îți creează destul de multe probleme”, a declarat Ilie Bolojan, primarul Oradei.

În aceeași ședință de Consiliu Local a fost votat și programul „Realizează-te în Oradea", prin care primăria își propune să țină în zonă tinerii IT-ști, a fost votat miercuri, în ședința Consiliului Local.

Prin acest program vor fi încurajați și susținuți financiar elevii și studenții, va fi înființat un fond de investiții pentru susținerea start-up-urilor orădene și vor fi acordate facilității companiilor din domeniul IT.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri