ORADEA. Seară de neuitat pentru Dan Andrei Aldea. Fostul lider al trupei Sfinx, primit cu aplauze după o absență de 33 de ani

Data publicării:
dan aldea 091014

Încă de la primii paşi pe scenă, Dan Andrei Aldea a smuls ropote de aplauze din partea publicului. Iar asta nu a făcut decât să îi dubleze emoțiile. Și-a revenit la primele acorduri de chitară, iar mai apoi le-a oferit fanilor o călătorie în timp. Nu au lipsit piese precum Om bun a trupei Sfinx, al cărei lider a fost în anii 70 sau Hotel California, semnată de Eagles.

"A fost foarte cald și temperatura din sală, dar și publicul a fost peste orice așteptare de-a mea pe care am avut-o vreodată", spune, cu emoţie, Dan Andrei Aldea.

"Am venit pentru ambele nume, dar în mod special pentru Andrei Aldea. Nu l-am văzut de prin '77 și chiar vroiam să-l văd", susţine un spectator. 

"Mi-a plăcut. Emoționant chiar."

Alături de Dan Andrei Aldea s-au aflat cei de la Pasărea Colibri, care au mărturisit că nu s-ar fi gândit vreodată că vor ajunge să cânte împreună. Formula pare să fi prins chiar foarte bine; a demonstrat-o reacția celor din sală care s-au ridicat imediat în picioare.

"Uite, valorile care se întorc au o primire pe măsură și ne-am dori să se întâmple acest lucru cu cât mai mulți dintre oamenii cu talent plecați de la noi și care încă mai zăbovesc prin alte părți", a declarat Mircea Baniciu, component al trupei Pasărea Colibri.

"Ne cunoaștem de foarte multă vreme și dorința lui a fost ca acest spectacol să fie în Oradea. Noi am răspuns cu bucurie și cu emoție și iată că a iesșit o seara foarte frumoasă", a precizat şi Mircea Vintilă.

Fanii din sală au cerut un bis, la fel ca și cei care nu au putut să ajungă la concert din cauza numărului limitat de bilete. Pentru asta, tot în Oradea se va organiza cât de curând un nou spectacol.

Reporter: Diana Grad
Operator: Constantin Gheorghiță

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri