Sari la conținut

POLO. Protest în apă. CSM Digi şi Sportul Studenţesc vor juca cu bandaj alb în semn de protest

Protestele faţă de actuala conducere a Federaţiei Române de Polo continuă. În dubla etapă de sâmbătă şi duminică, în care CSM Digi va întâlni în deplasare pe Sportul Studenţesc, jucătorii celor două echipe vor evolua cu un plasture alb pe umărul stâng.

„În urma acestui protest cred că lucrurile vor reintra în normal, pentru că interesul, presupun şi al celor care au câştigat, este de-a dezvolta poloul şi nu de-a face interesele unui singur club", consideră Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Demersul vicecampioanei României, dar şi al altor 16 cluburi din România, este de a schimba actualul statut al federaţiei.

„Statutul federaţiei nu este în regulă, pentru că echipe ca şi Crişul, ca şi CSM Oradea, care dezvoltă an de an şi dau jucători echipelor naţionale, se bat la trofee, să aibă acelaşi număr de voturi ca şi nişte echipe de veterani care participă o dată pe an la un campionat", spune preşedintele CSM Oradea.

Sportul Studenţesc Corona Braşov şi CSM Digi Oradea se întâlnesc într-un meci contând pentru penultima etapă a sezonului regulat în Superliga Naţională.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă