POLO. Un orădean printre golgheterii Champions League

Data publicării:
sport tibi polo

În primul turneu preliminar al Ligii Campionilor, pe care l-a găzduit în weekend, CSM Digi Oradea a reuşit să înscrie nu mai puţin de 35 de goluri. Nouă i-au aparţinut lui Tibi Negrean, care s-a plasat astfel primii trei marcatori din preliminarii.

„Pentru mine în special, este mai important că am reuşit să câştigăm turneul şi cele trei meciuri de acasă. Mă bucură cu atât mai mult faptul că am reuşit să înscriu nouă goluri şi sper să-mi menţin această formă în continuare, în următorul tur", spune Tiberiu Negrean.

Internaţionalul vicecampioanei are aşteptări la fel de mari şi de la turneul din Croaţia. CSM Digi va avea parte de adversari puternici, printre care Steaua Bucureşti, echipa care a reuşit să oprească hegemonia de nouă ani a orădenilor

„Noi suntem dornici de revanşă, pot spune aşa, şi nu vom încerca în acest tur următor să câştigăm toate cele trei meciuri. Este foarte greu deoarece vom juca împotriva celor de la Rijeka, Sabadell şi Steaua."

Cel de-al doilea turneu preliminar, la finalul căruia primele două clasate se vor califica pentru barajul de intrare în grupele principale, va avea loc săptămâna viitoare în bazinul celor de la Rijeka.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri