Start furat la reduceri

Data publicării:
stirea 205 20reduceri-42639

Chiar dacă sezonul reducerilor începe din 15 ianuarie, comercianţii au decis să scadă preţurile mai devreme, iar acum toţi se aşteaptă la vânzări record.

Reprezentanţii magazinelor spun că numărul clienţilor a crescut deja cu aproape 30 la sută.

"Am început anul cu reduceri de până la 70% şi ne aşteptăm clienţii zilele acestea să beneficieze de promoţiile noastre. Ne aşteptăm să vină foarte mulţi clienţi şi sperăm că vor pleca de aici cu plasele pline", spune Ruxandra Bejan, sef de magazin.

Orădenii recunosc că sunt adepţii reducerilor, indiferent de natura acestora. Mulţi au ales să spuna pas cumpărăturilor de Sărbători, ştiind că magazinele vor veni cu promoţii imediat după Anul Nou.

Vânătoarea de preţuri a ajuns să fie pentru mulţi orădeni singura posibilitate de a achiziţiona produse noi şi de calitate. Astfel, fiecare sezon de reduceri aduce profituri considerabile marilor lanţuri de magazine din Oradea.

"Românii au început să intre în ritmul economiei de piaţă care lucrează în raport de sezoane şi de oportunităţi. Vor fi din ce în ce mai multi cu ochii deschişi spre orice ofertă care pare să le aducă un avantaj", spune Dacian Palladi, analist financiar.

Perioada promoţională pentru reducerile vestimentare de sezon va ţine până la finele lunii februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri