Sari la conținut

VIDEO-FOTO. Trafic blocat pe DN1 din cauza unui TIR în flăcări

Traficul rutier pe Drumul Naţional 1, între oraşele Huedin (jud. Cluj) şi Aleşd (jud. Bihor), în zona Piatra Craiului, a fost blocat în această după-amiază din cauza unui TIR care a luat foc, a anunţat Centrul InfoTrafic din cadrul Poliţiei Române. Încărcat cu hârtie, camionul a luat foc în mers.

imagini InfoTrafic jud. Bihor/Cristian Ban

Traficul rutier pe DN1 a fost blocat pe ambele sensuri în jurul orei 12:50. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea focului. Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, în zonă au fost trimise trei autospeciale de stingere - două de la Aleşd şi una de la Detaşamentul 1 Oradea. Acestora li s-au alăturat voluntarii a trei servicii locale din aşezări învecinate.

5

Salvatorii au intervenit şi pentru protejarea unei locuinţe de la marginea drumului, al cărei acoperiş a fost la un pas să fie cuprins de flăcările de la autocamion. Vehiculul a fost distrus în întregime, dar nu s-au înregistrat victime.

La ora 13:10, Centrul InfoTrafic a anunţat reluarea circulaţiei pe DN 1. În acest moment se lucrează la înlăturarea efectelor incendiului, a relatat maiorul Camelia Roşca.

Editor web: Adrian Laboş / Foto: ISU Crişana

Pe aceeași temă