Valea Sighiştelului, promovată turistic

Data publicării:
Valea Sighistelului-1

Team Outdoor Race a fost câştigat de o echipă din Timişoara, care a donat premiul unei cauze umanitare.

"Valea Sighiştelului, din punctul meu de vedere, este o zonă extraordinară. Am găsit aici multe opţiuni pentru noi să facem ateliere, peisajul este foarte, foarte frumos. Valea în sine, prin naturaleţea şi sălbăticia ei este extraordinară. Ştiu că ar fi avantaje să fie amenajată, însă eu o prefer aşa cum e ea acuma, este superbă", consideră Călin Toth, manager TOR 2016.

Pentru turiştii veniţi din vestul şi centrul României, Agenția de Management al Destinației Bihor a organizat un târg de produse tradiționale. Vizitatorii au putut alege diferite siropuri, gemuri și brânzeturi din produse naturale. Iar cei care iubesc meșteșugurile au participat la un mic atelier de confecționat oale din lut.

"Putem să promovăm foarte bine zonele, oamenii să vadă frumuseţile locului şi potenţialul turistic, astfel încât să revină, tot timpul, cu drag. Pe de altă parte, este foarte important ca în timpul acestor evenimente să se suţină turismul responsabil, un turism care susţine comunităţile", a precizat Răzvan Dumbravă, directorul Agenției de Management al Destinației Bihor.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri