„Bănățencele”, tot mai aproape de play-off

Data publicării:
ch poli galati

CH Politehnica Timişoara şi-a atins obiectivul în deplasarea la CSU Galați, formație cu eșecuri pe linie. S-a întors cu toate punctele și a terminat meciul fără ca vreunul dintre jucătorii folosiți să aibă de suferit. Victoria, 29-21, a fost clară, dar s-a conturat mai ales în repriza secundă, atunci când timișorenii i-au avut în teren pe aproape toți jucătorii cu experiență.

„În prima repriză nu început bine, s-a văzut pe tabelă. Dar în cea de-a doua, s-a văzut cum am jucat, fiecare ne-am concentrat la ce aveam de făcut și tabela indică rezultatul corect”, a spus, la final, Irakli Chikovani.

„Deocamdată, atât putem, trebuie să îi felicităm pe adversari și să mergem înainte. MUSCĂ O să ducem campionatul până la sfârșit pentru că așa e frumos”, a precizat și Mihai Pantea, președintele CSU Danubius Galați.

Timișorenii ajung astfel la patru succese din tot atâtea posibile în 2016 și se pregătesc de cel mai important meci de până acum, cel cu Dunărea Călărași, de duminică, din Sala „Constantin Jude”.

Reșițenii lui Adrian Petrea sunt și ei aproape de play-off, după 26 la 26 cu HC Odorhei. Oaspeții au condus aproape tot meciul, însă cărăşenii au recuperat pasivul şi au rezistat ultimei posesii a oaspeţilor și au adunat astfel un punct important. HC Adrian Petrea deschide etapa cu numărul 22, mâine, în deplasare, cu CSM București. Meciul va putea fi urmărit de la ora 18:00, la Digisport 3.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri