BCM Danzio, victorie importantă în lupta pentru play-off, 76-65, cu Universitatea CSM Oradea

Data publicării:
danzio

”Panterele roz” au reuşit primele două puncte, după care Oradea a avut un parţial de 14-0. Oaspetele au reuşit să se distanţeze la 19-4, în minutul 7, după care bănăţencele, trezite ca din pumni, au reuşit să marcheze 26 de puncte fără să primească vreunul, în numai şase minute.

Pe val, BCM Danzio a reuşit să se ducă şi la zece puncte în faţa adversarelor, dar Oradea a rămas în joc datorită apărării om la om, la Biljana Pesovic, şi aruncărilor de la distanţă (10 reuşite din 18 încercări).

Ultimul sfert a debutat cu un avans de trei lungimi pentru elevele lui Dan Ionescu, dar bihorencele s-au întrecut în greşeli pe faza ofensivă şi au reuşit primul punct abia după patru minute de joc, astfel că misiunea bănăţencelor s-a uşurat.

BCM Danzio îşi asigură practic locul nouă în clasament, pentru că, pe lângă numărul de puncte, mai are şi avantajul rezultatelor directe în confruntările cu Rapid şi Oradea. Pentru gruparea de pe Bega, obiectivul este o calificare în play-off, ceea ce implică saltul cu cel puţin o treaptă în clasament.

Reporter: Ionuț Suciu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri