Sari la conținut

CH Poli, pregătită de duelul cu Dinamo

După eșecul de la Reșița care a pus capăt seriei de cinci succese consecutive, CH Poli Timișoara speră să obțină toate punctele din confruntarea cu Dinamo București. Alb-roșii vin pe Bega din postura de ocupantă a locului secund în Liga Națională și din cea de pretendentă la titlul național.

„Noi îi respectăm, dar știm că, pentru a câștiga în fața unei echipe de genul lor, trebuie să ne apărăm, să jucăm așa cum am făcut-o în ultimele șase partide. Trebuie să fim foarte concentrați și să dăm sută la sută pe teren, pentru a câștiga în fața unui rival, cum e Dinamo”, a declarat Pero Milošević, antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

Timișorenii se antrenează de câteva zile în efectiv complet, odată cu revenirea jucătorilor de la naționalele de seniori și tineret.

„Avem, acum, două zile să ne punem la punct, să ne aducem aminte traseele noastre. Cred că în două săptămâni, cât am fost plecați, nu am uitat ce am jucat până acum”, a spus și Cristian Fenici, căpitanul celor e la CH Politehnica Timișoara.

Bănățenii așteaptă o sală plină la confruntarea cu rivala din capitală și speră să fie susținuți chiar și de către galeria celor de la ASU, prezentă de altfel și în sezonul trecut, la duelul cu dinamoviștii.

„Dacă ar veni ei ar fi mult mai bine pentru noi. Pentru că îi simțim și mai aproape de noi. Anul trecut au făcut o atmosferă senzațională... acum, nu depinde de noi, sperăm să vină și chiar îi invităm la meci”, a completat Fenici.

„Mie mi-a plăcut mereu să văd o sală plină, cu o atmosferă pe măsură. De aceea există rivalități, pe plan sportiv desigur, și atunci noi trebuie să fim la capacitate maximă”, a mai adăugat Pero Milošević.

Partida CH Politehnica Timișoara – Dinamo București se dispută joi, de la ora 17:45, în etapa a 12-a a Ligii Naționale. Bănățenii sunt pe locul 4 cu 21 de puncte, la cinci distanță de dinamoviști. Întâlnirea va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 2.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Pe aceeași temă