Complexul Studenţesc din Timișoara: intersecţia în care toate semnele de circulație se contrazic

Data publicării:
intersectie



Intersecţia străzilor Socrate și Aurelianus din Complexul Studenţesc
este cea care de câteva săptămâni pune în dificultate până şi cel mai experimentat şofer. După indicatoare, pare că autorităţile au interzis accesul maşinilor pe toate străzile.

De fapt, unele panouri, acolo în Complexul Studenţesc, au fost amplasate odată cu deschiderea şantierului de la pasajul Michelangelo. Altele sunt vechile semne, acoperite cu hârtie şi bandă adezivă, dar descoperite de vânt şi ploaie, la scurt timp de la demararea lucrărilor în zonă. Cert este că la cum e semnalizată, intersecţia din Complexul Studenţesc este impracticabilă. În teorie, pentru că, în practică, şoferii circulă în voie.

Reporterii Digi24 Timișoara au cules opiniile șoferilor care ajung în intersecția-problemă din Complexul Studenţesc: ”Mulți se bagă pe contra, interzis, se întâlnesc acolo undeva pe la mijloc, încep să se certe că ăla are dreptate, că ăla nu...”, ”Am văzut aici că e pus semnul înainte și stânga, dar de fapt pe stânga e blocat tot, încolo...”, ”Oricum, noi știm aici că stă tot timpul poliția comunitară și încolo n-ai nicio șansă să mergi”.

Iar semnele cu "Accesul interzis" nu sunt singurele care se contrazic. În aceeaşi intersecţie din Complexul Studenţesc există montat şi un indicator ce le permite şoferilor să vireze la stânga sau să meargă drept înainte. Asta deşi pe strada din stânga un alt semn interzice accesul, iar înainte conducătorii auto dau de un drum înfundat.

Semnalizarea haotică din intersecţia din Complexul Studenţesc a fost sesizată de un telespectator Digi24 Timişoara, care a trimis fotografii cu indicatoarele care se bat cap in cap.

Dacă ați surprins şi dumneavostră situații inedite precum cea din Complexul Studențesc, puteţi trimite informațiile și imaginile pe adresa noastră de e-mail ştiri.timisoara@digi24.ro

reporter: Ioana Sapianu
operator: Alin Lungu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri