Cum va fi vremea la noapte, care este prognoza meteo pentru sâmbătă, în vestul țării?

Data publicării:
meteo

Prognoza meteo pentru noaptea de vineri spre sâmbătă

Timiș - Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de la slab la moderat din sector sudic. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 13 grade.
Arad - Vreme frumoasă la noapte și în județul Arad, cer variabil, vânt de la slab la moderat și minime care nu vor depăși 12 grade.
Caraș-Severin - Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de slab la moderat din sector sudic, cu intensificãri izolate. Pe arii restrânse, va fi ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 13 grade.
Hunedoara - Noapte cu vreme frumoasă și în județul Hunedoara. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar temperaturile minime se vor situa între 6 și 11 grade.

 

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă

Timiș - Vremea va fi predominant frumoasã şi caldã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat din sector sudic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 26 de grade.
Arad - Zi frumoasă de toamnă și în județul Arad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla de la slab, la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 20 și 25 grade. 
Caraș-Severin - Vremea va fi predominant frumoasã şi caldã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector sudic, cu intensificãri izolate, mai ales la munte. În cursul nopţii, izolat, în zonele joase, se va semnala ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 26 de grade.
Hunedoara - Zi cu vreme frumoasă în județul Hunedoara, cer variabil, vânt de la slab la moderat și temperturi maxime care se vor situa între 19 și 23 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri