Derby pentru play-off

Data publicării:
ch poli dunarea

CH Politehnica Timișoara a strâns patru succese din tot atâtea meciuri disputate în 2016. Bănățenii se gândesc la victoria cu numărul cinci, duminică, în derby-ul cu Dunărea Călărași, joc ce poate fi hotărâtor în ceea ce privește clasarea pe un loc de play-off. Gazdele nu simt însă o presiune suplimentară.

„Noi, cum am mai spus, căutăm să câștigăm orice meci pe care îl jucăm. Nu neapărat cu Călărașiul – pentru că tot se încearcă punerea unei presiuni suplimentare. Nu are de ce, pentru că noi fiecare meci intrăm să-l câștigăm. Și meciurile următoare, după Călărași, vrem să facem același lucru. Deci nu vrem să învingem acum și după aceea… gata, am prins play-off-ul”, a spus, la Divizia Locală, Cristian Fenici, căpitanul timișorenilor.

„Cred, în continuare, că putem bate, la ora actuală – dacă nu avem probleme medicale – orice echipă din Liga Națională. Asta nu înseamnă că suntem deja în play-off. Avem nevoie de victoria de duminică și sunt sigur că băieții vor trata meciul foarte, foarte serios”, adaugă și Dan Dumitru, vicepreședintele grupării timișorene.

Oficialul grupării timișorene așteaptă o sală plină la duelul de duminică.

„Fac un apel la publicul din Timișoara să vină alături de ei. Totuși băieții s-au bătut cu aceste mari probleme financiare și ar fi și o mulțumire din partea publicului pentru acesști băieți să vină într-un număr cât mai mare la sală”, concluzionează Dan Dumitru.

CH Politehnica Timișoara – Dunărea Călărași este duminică, de la ora 18:00, la Sala „Constantin Jude”. Intrarea generală este liberă.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri