Sari la conținut

Duel încins în ultima etapă a sezonului regular


„Trebuie să lucrăm la unele aspecte, la multe lucruri, chiar dacă nu avem prea mult timp la dispoziție acum”, spune Nenad Mandic, antrenorul timişorenilor.

„Leii din Banat” au urcat pe primul loc de deasupra liniei, în urma victoriei de miercuri, cu BCMU Piteşti, formaţie pe care au împins-o pe locurile retrogradabile. Ultimele două săptămâni au avut etape intermediare, dar antrenorul timişorenilor spune că băieţii săi trebuie să treacă peste starea de oboseală.

„Știți bine situația noastră, am expus-o și data trecută. Nu avem nicio scuză în a fi obosiți. Trebuie să continuăm în ritmul acesta, să mergem mai departe, să luptăm și să găsim energia necesară pentru jocul de sâmbătă”, a completat Mandic. 

Formația pregătită de Claudiu Fometescu vine la Timișoara după a cincea victorie la rând, dintr-un total de 14 obținute în acest sezon. Bucureștenii, în al căror staff se regăsește și fostul tehnician al BCT-ului, Milorad Perovic, au trecut de Energia Târgu Jiu, 75-62. Duelul din sala „Constantin Jude” începe mâine, de la ora 19:00.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina