Sari la conținut

FOTBAL. UTA, la cea mai drastică înfrângere a sezonului

În replică, Dennis Man a trimis mingea în bară pentru UTA. Repriza a doua a început cu golul lui Cherchez, care a ajuns la a 12 a reușită a sezonului. Terenul îmbibat de apă le-a jucat feste oaspeților, care au primit și golul trei, înscris de Georgian Honciu.

„O partidă grea, cu una dintre cele mai bune echipe ale seriei. O formație pe care eu o apreciez în mod deosebit”, a explicat, la final, Nicolae Croitoru, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște.

„Noi sperăm să ne agățăm de fiecare punct și să creștem, pentru că avem nevoie. Si să ne agățăm de tot ceea ce înseamnă posibilitatea de a fi acolo sus”, adaugă omologul său, Roland Nagy.

„Mai avem două meciuri din campionat și după aceea începe play-off-ul. Eu sper încă, să vedem. [Care ar fi principalele contracandidate?] Bineînțeles, Chindia și Gaz Metan”, admite Sorin Botiș, căpitanul arădenilor.

Chindia a rămas la un punct în spatele liderului Gaz Metan Mediaș, în timp ce UTA a suferit cea mai drastică înfrângere a  sezonului și a rămas pe poziția a treia cu două etape înainte de play-off.