Încă o deplasare dificilă pentru CH Poli

Data publicării:
ch poli turda


„Sunt jucători foarte obosiți pentru că joacă, așa cum am spus, cinci partide în 14 zile, din trei în trei zile. Esteincredibil, după o pauză de două săptămâni... este incredibil. Dar sper că vom lupta la fel până la final”, spune Pero Milošević, antrenorul CH Politehnica Timișoara.

„Ne așteaptă două meciuri grele la echipe pe terenul cărora câștigi foarte greu. Dar dacă susținerea vine din toate părțile poate o să facem rezultate bune în continuare”, adaugă Cristian Fenici, căpitanul timișorenilor.

Programul infernal cu 5 jocuri în 14 zile vine într-un moment în care situația financiară a clubului este departe de a fi rezolvată. Handbaliștii au primit doar o parte din salariile restante.

„Pentru noi e dificil să luptăm și să ne antrenăm, zilnic, sută la sută, să jucăm sută la sută... și așteptăm, cum a spus și Pero, să vină și din alte părți să ne susțină”, mai spune Fenici.

Partida de mâine este interesantă și din perspectiva clasamentului. Gazdele ocupă locul cinci, cu 26 de puncte, în vreme ce handbaliștii timișoreni au doar un punct mai puțin și sunt cu un loc în urma formației din Turda. În tur, la Timișoara, alb-violeții au reușit o victorie clară în fața clujenilor, 29-22. 

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri