La un pas de o revenire spectaculoasă

Data publicării:
IMG 0257

Alb-violeții au renăscut însă odată cu reușita lui Blănaru, din minutul 67, și au prins realmente aripi trei minute mai târziu, când Giuricici a marcat pentru 2-4 cu un șut superb, sub transversală.

Finalul a fost unul și mai animat, după ce Blănaru a izbutit dubla, cu capul, după o centrare perfectă a lui Stefanovici, doar că alb-violeților le-a lipsit prospețimea și luciditatea la finalizare în ultimele minute pentru a scoate un punct.

„Mă bucur, în primul rând, că am dat două goluir, dar am pierdut astăzi din păcate, spun eu nemeritat, dar după cum știți învingem împreună, pierdem împreună”, a declarat, la final, Ștefan Blănaru.

„Am crezut că putem reveni. Le-am spus băieților că și dacă luăm 10-0 noi trebuie să jucăm până în minutul 90, să ne dăruim. Asta am promis că vom lupta 90 de minute și pt asta îi felicit, pentru că au luptat până la final, au crezut în șansa lor”, a precizat și Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

„Sigur că am avut emoții pe final, la 4-3, mai erau destule minute de joc se poate întâmpla orice. A doua repriză din păcate am arătat ca o echipă comodă, care ne mulțumi cu ce am realizat în prima repriză și cam atât”, a admis omologul său, Nicolae Croitoru.

ASU Poli Timișoara joacă sâmbătă, în deplasare, cu CSM Râmnicu Vâlcea, în vreme ce Chinida va primi vizita celor de la CS Balotești.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri