Poker jucat pe... bicicletă. Participanții au pedalat prin toată Timişoara 

Data publicării:
poker

Aproximativ 40 de amatori ai mersului pe două roţi au pornit de lângă Pădurea Verde, într-un traseu prin Timișoara. Pe parcurs au avut cinci opriri, unde fiecare biciclist a extras câte o carte de joc: ”Ai, ca nuca în perete! Hai cu 2, 2 să fie, mersi!”, ”Un popă de ceva negru. Primul e un trei de inimă şi nu are nicio legătură”, ”Norocul constă în faptul că am făcut mişcare nu am plecat pentru noroc şi câştig. Ce cărţi aţi tras. Am un şapte, un patru şi o damă. A, luat şi o damă până la urmă”, ”Am ales să mă înscriu pentru a mă antrena. Sunt iubitor al ciclismului şi o fac din plăcere”.

Cel mai norocos biciclist a fost Mihai. A început cu o carte mică, dar la final şansa a fost de partea lui. ”Am avut un full house cu trei doiari şi doi zecari. Am început cu un doi, nu mă aşteptam să câştig, dar au venit bine cărţile apoi şi a ieşit foarte ok”, spune Mihai, câştigătorul concursului.

Cursa Poker Run a fost organizată în cadrul festivalului Timland şi a avut rolul de a promova un stil de viaţă sănătos. ”Promovăm mişcarea. Este o acţiune care se încrie în seria activităţilor pe care le organizăm aici, la Timland. Această zi este dedicată în principiu bicicliştilor. Este o cursă mai inedită, ca şi cum au fost toate acţiunile din cadrul acestui festival”, ne-a declarat Horea Morariu, organizator al festivalului.

Efortul şi norocul biciclistului câştigator au fost răsplătite cu un abonament la fitness, pentru a-şi menţine stilul de viaţă sănătos.

Reporter: Caterina Ledrer
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri