Sari la conținut

Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore: vreme frumoasă și caldă în vestul țăriiPrognoza meteo pentru noaptea de miercuri spre joi

Timiș - Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de la slab la moderat. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 13 grade.
Arad - Vreme frumoasă la noapte și în județul Arad, cer variabil, vânt de la slab la moderat și minime ce nu vor depăși 12 grade.
Caraș-Severin - Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector sudic, cu intensificãri izolate. Pe arii restrânse va fi ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 13 grade.
Hunedoara - Noapte cu vreme frumoasă și în județul Hunedoara. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar temperaturile minime se vor situa între 6 și 11 grade.

Prognoza meteo pentru ziua de joi

Timiș - Vremea va fi predominant frumoasã şi caldã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector sudic.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 26 de grade.
Arad - Zi frumoasă de toamnă și în județul Arad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla, de la slab la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 20 și 25 grade.
Caraș-Severin - Vremea va fi predominant frumoasã şi caldã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector sudic, cu intensificãri izolate, mai ales la munte. În cursul nopţii, izolat, în zonele joase se va semnala ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 26 de grade.
Hunedoara - Zi cu vreme frumoasă în județul Hunedoara, cer variabil, vânt de la slab la moderat și temperaturi maxime care se vor situa între 19 și 23 grade.

Pe aceeași temă