Reunire cu noutăți pentru Informatica

Data publicării:
reunire informatica


„Am adus al doilea portar – un portar foarte bun, cu experiență și ne bucurăm de achiziția aceasta. Mai avem două noutăți: un timișorean care a evoluat în Spania, în liga a doua și un brazilian, pe care sperăm să îl aducem să îl vedem și... Dochița, care se pregtăește deja cu noi, sperăm să îl adaptăm”, a precizat Robert Lupu, antrenorul timișorenilor.

„Este un pas mare în cariera mea. Sper să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus. Am venit cu gândul de a lua titlul la Timișoara”, a declarat și Vasile Giurcanu.

Timișorenii nu se vor mai putea baza în acest sezon pe Ivan Jovanovic și Thiago Alcantara, ale căror accidentări sunt mai grave decât se preconiza.

„Cei doi au rupturi de ligamente. Nu cred că mai putem să îi luăm în calcul pentru sezonul acesta. Mă bucur însă... clubul îi susține, e alături de ei, sunt cheltuieli destul de mari. Noi momentan dacă nu vom face 2-3 achizții, nu vom putea ține pasul, dar eu cred că vom reuși aceste achiziții”, a adăugat Lupu.

Liga I se reia la finalul lunii ianuarie, atunci când Informatica va întâlni, la distanță de trei zile, Concordia Chiajna și KSE Târgu Secuiesc. La aceste două partide, Informatica nu se va putea baza pe Slobodan Janjic și Stefan Rakic, absenți și astăzi, la reunire. Cei doi sunt convocați la echipa națională a Serbiei, gazda Campionatului European. 

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri