Scene terifiante la Sânandrei | Bărbat ucis cu drujba

Data actualizării: Data publicării:
crima

Poveste de groază  în localitatea Sânandrei. Un bărbat a fost ucis cu drujba în curtea casei în care locuia. Criminalul a fost prins de polițiști chiar la locul faptei. La întreaga scenă au asistat și cei doi copii ai victimei, unul dintre ei minor. Îngroziți au sunat imediat la 112. În acest moment, călăul victimei dă declarații în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Agresorul riscă înre 15 şi 25 de ani după gratii sau chiar închisoare pe viaţă. Vă avertizăm, urmează informaii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

"Scenele terifiante s-au derulat în această dimineață. Criminalul a venit cu o drujbă, a tăiat ușa victimei apoi a fugărit-o până în curte, unde a omorât-o", Mihai Văluşescu, jurnalist Digi24 Timişoara.

Poliţiştii au fost alertaţi de fii victimei. Vecinii povestesc că oamenii legii l-au găsit pe bărbat zăcând într-o baltă de sânge.

"Copiii au spus că ei s-au baricadat în casă și taica-su l-o aruncat, adică e o ușă undeva în curte și copilul ăla mic ori că a sărit pe geam, ori pe ușă copilul o fugit ăla care are piciorul rupt și atunci o intrat cu drujba, nu știu cum s-o fi luptat cu el ce i-o făcut și l-o tăiat."

Crima s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi, spun martorii. Victima i-ar fi vândut o mașină bărbatului din Arad, iar acesta ar fi fost nemulțumit de tranzacție.

"O venit și într-o dimineață i-a spart geamurile și la mașină lui și la aia, la toate și o fost poliția aicea o luat declarații."

"Am auzit în viața mea de crime, dar chiar să fie omorât cu drujba nu am auzit."

Bărbatul locuia de puțin timp în Sânandrei, era divorțat și avea doi copii. Agresorul său este în fața magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri