Și-au împărțit victoriile

Data publicării:
ch poli novi sad


„Am făcut cele mai bune 45 de minute de când sunt aici. Un handbal-școală, cu 11 goluri avans și un joc convingător împotriva unei echipe de la care a lipsit doar Jovanovic și pentru care Ruso a jucat mai puțin”, a spus, la final, Pero Milošević, antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

La mai puțin de 24 de ore, sârbii au înclinat balanța în favoarea lor și au câștigat al doilea test, la limită, 23-22, după un meci intens, pe placul ambilor tehnicieni. Stankovic și Chikovani – cu câte 7 reușite fiecare, au fost principalii marcatori.

„Tocmai de aceea am venit aici, a fost un antrenament foarte bun pentru noi, o experiență pe măsură. Cred că în Serbia nu am fi avut șansa de a juca astfel de meciuri. Politehnica are un joc cu mult peste cel ce se regăsește în liga noastră”, a declarat și omologul său, Nikola Markovic.

„Sunt foarte mulțumit de tot. Și arbitrajul, venit de la București, la fel, foarte bun. Atmosferă bună, jocuri încrâncenate. Per total, două meciuri fenomenale”, a completat Milosevic.

Timișorenii mai au programată încă o „dublă” amicală, la finele acestei săptămâni. De data aceasta, Fenici și colegii săi vor evolua în Serbia, împotriva unui adversar devenit tradițional deja, Metalopastika Šabac. Liga Națională se reia pe 4 februarie, atunci când CH Poli va întâlni, acasă, HCM Minaur Baia Mare.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri